Optie 1 – Basispakket:

Ons basispakket omvat één professionele video per kwartaal, met een duur van 2 tot 3 minuten. Daarnaast krijgt u ook een radiospot van 30 seconden op een regionale radiozender, een artikel in een lokale krant en een social media campagne op twee platforms. Wij zullen ook een toegewijde recruiter toewijzen aan uw bedrijf om u te helpen bij het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor uw openstaande vacatures gedurende 8 weken. Dit basispakket is beschikbaar voor €7.500 per kwartaal.

Optie 2 – Premium pakket:

Ons premium pakket omvat twee professionele video’s per kwartaal, elk met een duur van 2 tot 3 minuten. Daarnaast krijgt u ook een radiospot van 60 seconden op een regionale radiozender, twee artikelen in lokale kranten en een social media campagne op drie platforms. Wij zullen ook twee toegewijde recruiters toewijzen aan uw bedrijf om u te helpen bij het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor uw openstaande vacatures gedurende 8 weken. Dit premium pakket is beschikbaar voor €12.500 per kwartaal.

Optie 3 – Enterprise-pakket:

Ons enterprise-pakket omvat drie professionele video’s per kwartaal, elk met een duur van 2 tot 3 minuten. Daarnaast krijgt u ook een radiospot van 60 seconden op een regionale radiozender, drie artikelen in lokale kranten en een social media campagne op drie platforms. Wij zullen ook twee toegewijde recruiters toewijzen aan uw bedrijf om u te helpen bij het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor uw openstaande vacatures gedurende 8 weken. Dit enterprise-pakket is beschikbaar voor €15.000 per kwartaal.

Onze videomarketing-recruitmentdienst wordt nog steeds aangeboden op een kwartaalbasis, zodat u de flexibiliteit heeft om uw uitgaven te plannen en ons team voldoende tijd heeft om de best mogelijke video’s te produceren voor uw bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat ons uitgebreide aanbod u zal helpen bij het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten en het promoten van uw bedrijf op een professionele manier.

Optie 4 – Losse publireportage:

Met onze losse publireportage optie kunt u een professioneel opgesteld artikel over uw bedrijf laten publiceren op de regionale televisie in een lokale krant of een online nieuwssite. Het artikel zal worden geschreven door ons team van ervaren copywriters en kan maximaal 800 woorden bevatten. Bij deze optie bieden wij u ook gratis 8 weken recruitmentondersteuning en een social media campagne van 2 weken. Deze optie is beschikbaar voor €3.950.