Branded Content

WE MOETEN EEN VIDEO LATEN MAKEN!

Iets wat we al langere tijd horen. Maar wat kost dat nou en wat gaat het me opleveren? Allemaal terechte vragen van ondernemers en marketeers. Margareth Lake zorgt ervoor dat ondernemers hun doelgroep bereiken en raken door de juiste video’s op het juiste moment bij de juiste doelgroep te brengen.

Vacaturevideo’s

Een vacaturevideo ondersteunt bij het zoeken en vinden van nieuwe medewerkers. Met de aantrekkende arbeidsmarkt kan het moeilijk zijn om de vacature bij de juiste doelgroep te krijgen. Het inzetten van een vacaturevideo helpt bij onderscheiden van de vacature, het zorgt dat de vacature eruit springt en maakt de vacature een stuk persoonlijker.

Een vacaturevideo kan juist datgene overbrengen wat een vacaturetekst niet kan. Het geeft niet alleen een beter en duidelijker beeld van de functie, maar ook van de sfeer van het bedrijf, nieuwe collega’s en de nieuwe werkplek. Verwijs in de video naar de vacaturetekst, zodat de kijker daarna kan reageren.

Bedrijfsfilm

Elk bedrijf is uniek, maar hoe laat je dat zien? Een bedrijfsfilm is dé manier om je bedrijf in beeld te brengen.

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf, de mensen die er werken en het product. Consumenten en bedrijven willen weten bij wie ze een product kopen en met wie ze zaken doen. Geef de organisatie een gezicht en neem ze mee achter de schermen. Laat zien wat jouw bedrijf uniek maakt door het verhaal in beeld te brengen.

Meer weten? Bel 010-3106652 of mail naar rotterdam@margarethlake.nl