Frontend Developer (Permanent)

 

Den Haag, IT branche, 3500-5000 per maand (permanent)

In de functie van Frontend Webdeveloper houd jij je voornamelijk bezig met het realiseren van het aangeleverde ontwerp in HTML, CSS en Javascript. Jij zorgt ervoor dat de gebruiker de website of applicatie op alle typen devices en in de mainstream browsers prettig kan gebruiken. Daarnaast denk je als Frontend Webdeveloper ook mee over het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en over de te voeren technische ontwikkelstrategie, in samenspraak met onze backend developers. Omdat we altijd voorop willen lopen, blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken en methodes. Niet alleen om je eigen honger naar nieuwe technieken te stillen, maar ook om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste oplossing krijgen op hun vraag.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe collega met HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in frontend webdevelopment. Uiteraard heb je ruime kennis van HTML en CSS, waarbij je stylesheets inmiddels niet meer direct bewerkt, maar via SASS of LESS.

Je hebt voldoende ervaring met Photoshop en/of Sketch om een aangeleverd ontwerp om te zetten naar assets die in het ontwerp gebruikt kunnen worden. Daarnaast ben je bekend met Gulp en/of Grunt, NPM en git. Javascript schrikt jou niet af en je maakt gebruik van frameworks als jQuery. Het is helemaal mooi meegenomen als je ervaring hebt met bijvoorbeeld Angular, Vue.js of vergelijkbare frameworks.

Je hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van de websites en applicaties waaraan je werkt. Daarvoor spar je graag met de UX’er en de klant. En ook de snelheid van de interface is voor jou van belang. Je bent bekend met tools waarmee je deze kan meten en informatie kan vergaren om de snelheid te optimaliseren.

Daarnaast ben je te omschrijven als iemand die:

  • zich verantwoordelijk voelt voor datgene waaraan je bouwt, ook ná de oplevering
  • een teamspeler is, maar uitdagingen ook individueel kan analyseren en oplossen
  • doortastend, helder en duidelijk in de communicatie is
  • collega’s en klanten graag uitdaagt op zoek naar de juiste oplossing
  • zich kan inleven in de behoeftes van de klant en daarnaar acteert
  • zich niet alleen vloeiend kan uitdrukken in HTML, maar zeker ook in het Nederlands en Engels

Meer weten? mail naar  romy.van.ginkel@margarethlake.nl

Referentie: 07121455

Sector: IT

Startdate: 2-1-2018