Java webdeveloper (Permanent)

Den Haag, IT branche, 3500-5000 per maand (permanent)

In de functie van Java Webdeveloper houd jij je voornamelijk bezig met het realiseren van het backend van verschillende toonaangevende projecten. Jij zorgt ervoor dat de informatie die onze klanten in hun eigen systemen bij houden of aan ons CMS toe vertrouwen probleemloos en veilig online beschikbaar wordt. In welke vorm dan ook. Daarnaast denk je als Java Webdeveloper ook mee over de te voeren technische ontwikkelstrategie

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe collega met HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in Java webdevelopment. Daarnaast heb je ruime kennis van Spring en JPA/Hibernate en je kijkt net als ons uit naar de mogelijkheden op het gebied van reactive programming in de komende Spring release. Je bent niet bang voor een beetje Javascript en het is helemaal mooi meegenomen als je ervaring hebt met bijvoorbeeld Angular, Vue.js of vergelijkbare frameworks.

Als developer pur sang ben je uiteraard scherp op de details, maar toch weet jij ook het overzicht over het gehele project te houden. Je weet uit ervaring wat er voor nodig is om projecten met de gewenste functionaliteit en kwaliteit productieklaar op te leveren en kan alternatieve oplossingen aandragen om dit te doen binnen budget en tijd.

 

Daarnaast ben je te omschrijven als iemand die:

  • zich verantwoordelijk voelt voor datgene waaraan je bouwt, ook ná de oplevering
  • een teamspeler is, maar uitdagingen ook individueel kan analyseren en oplossen
  • doortastend, helder en duidelijk in de communicatie is
  • collega’s en klanten graag uitdaagt op zoek naar de juiste oplossing
  • zich kan inleven in de behoeftes van de klant en daarnaar acteert
  • zich niet alleen vloeiend kan uitdrukken in Java, maar zeker ook in het Nederlands en Engels

Meer weten? mail naar  rashid.bandaogo@margarethlake.nl

Referentie: 11121504

Sector: IT

Startdate: ASAP