Innovatieve Recruitment: Margareth Lake & CEO Rashid Bandaogo onthullen disruptieve app & pakket

Margareth Lake Group en CEO Rashid Bandaogo kondigen een disruptieve benadering van werven aan met hun innovatieve Recruitment kwartaalpakket.

Margareth Lake Group, een pionier op het gebied van werving en selectie, maakt met trots de lancering bekend van hun opwindende Recruitment Kwartaalpakket. Onder de visionaire leiding van CEO Rashid Bandaogo, introduceert Margareth Lake Group een ongeëvenaarde en gedurfde benadering van het vinden van talent.

Het Recruitment Kwartaalpakket van Margareth Lake Group is ontworpen om bedrijven te voorzien van een holistische en geïntegreerde oplossing voor hun wervingsbehoeften. Dit baanbrekende pakket omvat een toegewijde recruiter, een krachtige tv-commercial, een prikkelende radiospot, een diepgaand krantenartikel en een boeiende podcast. Deze unieke combinatie van middelen stelt bedrijven in staat om zich te onderscheiden en een groter bereik te genereren in hun zoektocht naar toptalent.

De toegewijde recruiter, een expert in de branche, werkt nauw samen met bedrijven om hun specifieke wervingsbehoeften te begrijpen en op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen. Met hun diepgaande kennis van de organisatie zijn ze in staat om de perfecte kandidaten te selecteren die naadloos passen bij de bedrijfscultuur en de vereiste vaardigheden bezitten.

Daarnaast biedt het Recruitment Kwartaalpakket unieke media-uitingen die bedrijven in staat stellen om hun boodschap krachtig over te brengen. De opvallende tv-commercial trekt de aandacht van kijkers en creëert een onuitwisbare indruk van het bedrijf en de beschikbare functies. De prikkelende radiospot zorgt voor een brede verspreiding van de boodschap en trekt luisteraars aan die op zoek zijn naar spannende carrièrekansen.

Het diepgaande krantenartikel biedt bedrijven de mogelijkheid om hun verhaal uitgebreid te delen met een gericht publiek, terwijl de boeiende podcast fungeert als een platform om expertise en thought leadership te delen. Dit zorgt voor een sterke merkpositionering en trekt hooggekwalificeerde kandidaten aan die op zoek zijn naar innovatieve werkgevers.

CEO Rashid Bandaogo, een ondernemer met een duidelijke visie, zet zich in om de wervingsindustrie te transformeren. Met het Recruitment Kwartaalpakket en zijn innovatieve aanpak, streeft hij ernaar om bedrijven te helpen bij het vinden van het juiste talent en hen een concurrentievoordeel te bieden.

Margareth Lake Group en CEO Rashid Bandaogo nodigen bedrijven uit om deel te nemen aan deze spannende nieuwe ontwikkeling in de wervingswereld. Ontdek de kracht van het Recruitment Kwartaalpakket en ervaar hoe het uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen in het aantrekken en aantrekken van talent.

Hoewel de ontwikkeling van de bijbehorende Recruitment Social Media App nog in volle gang is, zijn de verwachtingen hooggespannen. De app zal dienen als een innovatief platform waar bedrijven en kandidaten elkaar kunnen ontmoeten op een interactieve en creatieve manier. Het belooft een revolutie te worden in de manier waarop werven en solliciteren plaatsvindt, met functies die de gebruikerservaring naar een geheel nieuw niveau tillen.

Over MARGARETH LAKE GROUP
Margareth Lake Group is wereldwijd specialist op het gebied van Werving en Selectie & Branded Content.

Bedrijven vertrouwen op ons als het gaat om het vinden van geschikte professionals voor de geschikte job. Werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe functie vertrouwt erop dat Margareth Lake de ideale baan voor hen kan vinden, of het nu om vast, tijdelijk of om een interim aanstelling gaat.

Internationaal mogen wij bedrijven helpen met het bedenken en produceren van content met een redactionele invalshoek. Met uiteraard een sterke nadruk op video: programma’s, formats, commercials, online content, corporate en recruitment video’s en nog veel meer. Lag de focus eerst vooral op vaste formats, we zetten onze expertise nu ook graag in voor branded content op maat.

Wij helpen je graag met onze services: Branded concepts, Original formats en kwalitatieve productie.