Leer ons kennen.

“We empower you with knowledge, inspire you with creativity, and entertain you with our content.”

Margareth Lake is niet zomaar een bemiddelings- en mediabureau. We zijn uitgegroeid tot een internationale speler en marktleider op het gebied van recruitment gecombineerd met hoogwaardige mediadiensten. We hebben onze dienstverlening uitgebreid naar verschillende landen, waaronder Nederland, België en Duitsland.

Onze unieke combinatie van recruitment en mediadiensten stelt ons in staat om onze klanten een totaaloplossing te bieden. We hebben een uitgebreid netwerk van professionals en kandidaten in verschillende sectoren en kunnen deze inzetten om de beste match te maken voor onze klanten. Maar we gaan verder dan alleen het matchen van kandidaten en bedrijven. We helpen bedrijven ook met het opzetten van een strategisch aannamebeleid en ondersteunen bij het opstellen van vacatures.

Naast onze recruitmentdiensten zijn we ook gespecialiseerd in hoogwaardige mediaproducties en videomarketing. We bieden onze klanten een uitgebreid pakket van televisieoptredens, social-media campagnes en recruitment. Hiermee versterken we de publiciteit en werving & selectie campagnes van onze klanten. Onze videomarketing en zendtijd in verschillende zakelijke programma’s op nationale en regionale zenders maken ons de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun doelgroep te bereiken.

Bij Margareth Lake geloven we dat het bieden van hoogwaardige mediadiensten en recruitmentoplossingen bijdragen aan een sterke samenleving en een betere wereld. We zijn trots op onze positie als marktleider en blijven ons inzetten om de beste service te bieden aan onze klanten.

Margareth Lake Group.

Ons verhaal begint in 1970 toen Margaret Lake haar eerste match maakte tussen een kok en een restaurant, sindsdien heeft Margareth Lake dit voor meerdere kandidaten en bedrijven.

Margareth Lake Media Group is een organisatie die haar oorsprong vindt in 1970, toen Margaret Lake haar eerste match maakte tussen een kok en een restaurant. Dit was het begin van een reeks succesvolle bemiddelingen tussen kandidaten en bedrijven. Door de jaren heen heeft Margareth zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van werving en selectie, met een focus op de financiële sector.

Margareth is haar loopbaan begonnen als accountant, waardoor zij beschikte over uitstekende boekhoudkennis en een grote passie voor cijfers. Deze vaardigheden en kennis bleken van onschatbare waarde te zijn bij het maken van de juiste match tussen financials en werkgevers. Ze begreep als geen ander de taal van de financiële sector en de behoeften van werkgevers op dit gebied.

In de loop der jaren heeft Margareth Lake Media Group haar expertise verder uitgebreid en verfijnd. Tegenwoordig biedt de organisatie niet alleen werving en selectie, maar ook media en marketingdiensten aan. Dit omvat het creëren van unieke en krachtige content voor televisie, radio en social media, evenals het verzorgen van mediapresentaties voor bedrijven.

We zijn er trots op dat we ons bedrijf voortdurend hebben kunnen uitbreiden en verbeteren, dankzij onze uitgesproken liefde voor ons vak en ons strategische langetermijnbeleid. Onze focus ligt altijd op het bieden van de hoogste kwaliteit dienstverlening aan onze klanten, en het bouwen van duurzame relaties met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers. We blijven ons ontwikkelen en vernieuwen om de beste resultaten te blijven leveren en bij te dragen aan een betere wereld.

Missie.

Het creëren van een positieve impact op unieke manier op zowel het mensenleven als in het bedrijfsleven.

Visie.

Margareth Lake streeft ernaar om mens en organisatie over de hele wereld, op een lokale wijze te helpen om het leven te verbeteren. De rol van Margareth Lake is het bij elkaar drijven van ambitie, passie en karakter. Wij geloven in synergie en werken daarom in het belang van beide partijen voor een optimaal resultaat. Wij willen groeien op een verantwoordelijke manier, maar niet omdat het moet maar omdat het kan.

Strategie.

  • Hoe groeien we? Door organische bedrijfsgroei;
  • Onze gedrevenheid? Wij gaan verder waar een ander stopt, aan ambitie zit geen tijd verbonden, dus bij ons ook niet;
  • Wij werken vanuit 3 principes; ambitie, passie en karakter;
  • Eindeloze mogelijkheden voor onze medewerkers in zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele ontwikkeling.

Unieke organisatie voor unieke mensen zorgt voor uniek werk! Wij geloven in de kracht van het individu, alleen met verschillende individuen en het gebruiken van hun uniekheid zal ons constant laten evolueren en ontwikkelen.

Ben je student, werkzoekend of zoek je een uitdaging?

Schrijf je hieronder in.

Schrijf je in!

Ben je student, werkzoekend of zoek je een uitdaging?

Schrijf je hieronder in.

Schrijf je in!