Wie zijn we.

Margareth Lake Group

Margareth Lake Media Group is een bemiddelings- en mediabureau dat zich richt op verschillende sectoren. Wij zijn er om zowel onze klanten als kandidaten te ondersteunen en te helpen bij het vervullen van hun wensen. Dit kan variëren van het uitzetten van een strategisch aannamebeleid tot het opstellen van een vacature. Wij bieden ondersteuning waar nodig.

Naast onze bemiddeling streven wij ernaar om iedereen op een unieke manier te ondersteunen, en dit doen we door middel van media formats en zendtijd op verschillende nationale en regionale televisiekanalen, radiostations en in kranten. Dit doen wij voor onze klanten in Nederland, België en Duitsland.

Wij bieden onze klanten een uitgebreid pakket van televisieoptredens, social-media campagnes en recruitment. Hiermee kunnen we publiciteit en werving & selectie campagnes versterken. Wij produceren reportages voor televisie, radio en social media in Nederland, België en Duitsland. Naast onze mediaproducties zijn wij ook een recruitment organisatie en leveren wij personeel in deze landen.

Onze missie is om te informeren, inspireren en entertainen. Via onze kanalen hopen we ook jouw leven te verrijken. Wij geloven namelijk dat goed geïnformeerde consumenten en sterke community’s bijdragen aan een betere wereld. Elke dag opnieuw werken we hard om de betrouwbaarste media aan te bieden en te bouwen aan een duurzaam succesverhaal. Positief, creatief en competitief: dat is de Margareth Lake Media Group.

Jij werkt. Wij werken. Iedereen werkt.

Let’s go, dat kenmerkt ons bedrijf nog steeds. Dankzij deze mentaliteit groeide het bedrijf op het gebied van recruitment en videomarketing, Margareth Lake: een recruitmentbureau dat als enige in Europa o.a. de klant met televisie en het Loss formule helpt aan kandidaten. We hebben de grootste recruitment & videodatabase van Europa. Als je een groter partij kent dan horen wij dat graag

Wij denken in beelden.

Net als onze oprichters, denken wij in kansen en grijpen ze ook. Zo groeit Margareth Lake keihard en is ons mooi bedrijf actief in 3 Europese landen en hebben we onze eigen media formats in 3 landen.

Trots dat we groeien.

Met een ongeëvenaarde passie voor ons vak en een strategisch langetermijnbeleid, hebben we bij Margareth Lake Media Group opmerkelijke resultaten bereikt. Dit heeft ons in staat gesteld om te blijven groeien en ons bedrijf verder uit te bouwen, waar we ontzettend trots op zijn.

Ben je student, werkzoekend of zoek je een uitdaging?

Schrijf je hieronder in.

Schrijf je in!

Ben je student, werkzoekend of zoek je een uitdaging?

Schrijf je hieronder in.

Schrijf je in!