Managed Service Provider (MSP)

Managed Services Provider (MSP)

Uw flexibele personeel is van essentieel belang voor het succes van uw organisatie. Het werven van tijdelijk talent kost tijd en geld en met de aantrekkende economie wordt de kandidatenschaarste serieuzer.

Bovendien is de inhuur van tijdelijke professionals met de Wet DBA aan regelgeving gebonden. Margareth Lake biedt met haar MSP dienst een complete oplossing voor uw recruitmentuitdagingen met betrekking tot flexibiliteit.

Margareth Lake biedt wereldwijd innovatieve recruitment oplossingen op maat aan middelgrote en grote organisaties. Onze ruime ervaring op het gebied van outsourced recruitment stelt ons in staat om bij elke uitdaging snel tot de kern van de zaak door te dringen, pijnpunten te definiëren en intelligente oplossingen op maat te leveren.

Wat is MSP en de toegevoegde waarde van Margareth Lake?

Een Managed Service Provider, oftwel MSP, houdt in dat de werving, selectie en het beheer van tijdelijk personeel (ZZP, interim, detacheren etcetera) en alle werkzaamheden daaromtrent op externe basis worden beheerd. Alle personeelsaanvragen, leveranciers contacten, de administratieve afhandeling en de budgetbewaking worden gemanaged en gemonitord door de partij die de MSP verzorgt. De belangrijkste doelstellingen van een MSP zijn kostenbesparing, procesoptimalisatie en het aantrekken van het beste tijdelijke talent.

De voordelen van een MSP oplossing

Een MSP oplossing van Margareth Lake brengt vele voordelen met zich mee. Wij zetten er een aantal op een rij.

  • Gestroomlijnde processen om zowel de tijd voor inhuur en de lasten voor inhurende managers te verminderen
  • Beheer van leveranciers op basis van de factoren die het meest relevant voor u zijn, van de kwaliteit van de kandidaten tot de reactiesnelheid
  • Implementeren van gecontroleerde processen om de risico’s te verminderen die betrekking hebben op aankoop en inhuur
  • Voorselectie en een soepele on- en off boarding van External Resources door Margareth Lake.
  • Volledige compliance op het gebied van inhuur aansprakelijkheid, Pre Employment Screening (PES) en interne richtlijnen op het gebied van bijvoorbeeld intellectual property en veiligheid.
  • Er wordt door Margareth Lake een Resource Desk opgezet met zeer ervaren specialisten in uw sector, vaak on-site. Margareth Lake sluit overeenkomsten met preferred suppliers en beheert de strategische vendor-relaties namens de klant.