Margareth Lake: De ideale keuze voor het vinden van topkandidaten

De voortdurende groei van Margareth Lake is te danken aan een belangrijk inzicht: bedrijven worden geconfronteerd met toenemende concurrentie bij het aantrekken van de beste medewerkers. Het simpelweg plaatsen van een vacature is niet langer voldoende om kandidaten te overtuigen, en een aantrekkelijk salaris is niet meer de enige bepalende factor. De moderne medewerker stelt hogere eisen en verlangt keuzemogelijkheden en vrijheden in zijn werk. Voordat ze ergens gaan werken, willen ze eerst zien wat voor omgeving het is en welke werkcultuur er heerst. Ze willen weten of een bedrijf met zijn tijd meegaat.

Bij Margareth Lake hebben we dit veranderende landschap onderkend, en daarom groeien we gestaag. We bieden de ideale combinatie om de beste kandidaten aan te trekken die naadloos passen binnen jouw werkcultuur. Via boeiende video’s en een aanwezigheid op social media creëren we een unieke, out-of-the-box ervaring. Zo krijg jij als ondernemer inzicht in wie je in huis haalt, terwijl kandidaten een voorproefje krijgen van de nieuwe “familie” waar ze deel van kunnen uitmaken. Maar dat is nog niet alles.

Margareth Lake gaat verder dan alleen werving. We hebben onze diensten uitgebreid om dé one-stop-shop van de toekomst te zijn. Naast wervingsactiviteiten bieden we ook reportages, televisie- en radiopromoties, social media-campagnes, beursdeelname, hulp bij subsidieaanvragen en uitgebreide backofficediensten met een ongekende factor van 1,69.

Maar dat is nog niet alles. Dankzij onze strategische positie in de driehoek Nederland, België en Duitsland kunnen we ook interimmers uit Duitsland en België aanbieden en vice versa. Dit biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om een andere cultuur te omarmen en een fris perspectief te verwelkomen. Bovendien schieten wij de salarissen voor van deze interimmers, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Margareth Lake staat synoniem voor het vinden van de beste kandidaten, het creëren van een unieke werkcultuur en het bieden van een complete service die klaar is voor de toekomst.