Margareth’s Academy

Margareth’s Academy

 

Margareth Lake heeft een eigen opleidingsinstituut opgericht, de Margareth’s Academy. Dit opleidingsinstituut maakt het mogelijk voor jou om trainingen, cursussen en presentaties te volgen. Dit doen we allemaal ter bevordering van jouw ontwikkeling. Wil je meer leren over IT of Finance, ideeën uitwisselen met een doorgewinterde professional? Margareth’s Academy houdt alle ontwikkelingen en trends binnen de markt van IT en Finance in de gaten en we zitten overal bovenop. Wij geven je toegang tot al die kennis en bieden je op die manier een mooie springplank om te groeien binnen jouw functie. Daarbij is het ook mogelijk om zelfstandig een training of cursus te volgen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde taal, software? Margareth’s Academy maakt het mogelijk voor jou!

Wat doet Margareth’s Academy?

Jezelf continu blijven ontwikkelen is belangrijk. Hiervoor is Margareth’s Academy in het leven geroepen. Dit is ons interne opleidingsinstituut. Met veel onze professionals is er namelijk altijd voldoende kennis in huis. Geef jouw ontwikkeling een boost door trainingen vanuit onze Margareth’s Academy!

Binnen de Academy wordt niet alleen aan de nieuwste trends en ontwikkeling van IT en Finance gedacht, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Mis je specifieke kennis, dan kun je natuurlijk ook zelfstandig een training of cursus volgen.

Wat betekent het voor jou? Alle voordelen op een rijtje..

Je ontwikkelt jezelf binnen verschillende onderdelen binnen de branche, waardoor je nog breder inzetbaar bent bij onze opdrachtgevers. Om je ontwikkeling te faciliteren heeft iedere Margareth’s Academy student een persoonlijk ontwikkelingsplan. Deze stel je samen met je loopbaanbegeleider. Een training, opleiding of titel is geen doel op zich maar een middel om je doel te bereiken.

Maar wat is je doel? De één heeft zijn/haar ambities al helemaal uitgestippeld en kan zijn/haar lange termijn doelstelling exact uittekenen terwijl de ander eigenlijk nog helemaal niet weet wat hij of zij wil. Daarom is een persoonlijk ontwikkel plan bij ons geen strakke blauwdruk van hoe jouw ontwikkeling er uit hoort te zien. Het is echt jouw eigen plan, dat je helpt in het verwezenlijken van je ambitie of juist kan helpen om je ambitie te ontdekken. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • Deel je kennis met je mede Margareth’s tijdens het eten en de borrel;
  • Je blijft op de hoogte van de laatste trends;
  • Deelname is vrijblijvend;
  • Studie volgen naast je baan.