Uitzenden van personeel met hogere winstmarges

Besteed de backoffice van jouw uitzendbureau uit aan de meest innovatieve speler in de markt, Margareth Lake Group, en dat ook nog eens tegen de meest voordelige prijs. Met ons all-in tarief van 1.69, waarbij echt alles is inbegrepen, behoud je een grotere winstmarge om daadwerkelijk te groeien, terwijl wij ervoor zorgen dat je kunt investeren in de toekomst.

Groeien in samenwerking met Margareth Lake Group Backoffice

1.67: de laagste all-in factor Besteed je backoffice uit voor de meest voordelige prijs in de markt. Dit is de meest kostenefficiënte manier om alle administratieve en financiële processen van jouw uitzendbureau uit handen te geven. Het volledige juridische en debiteurenrisico ligt bij ons.

Een partner in kennis

Niet alleen werken we aan onze one-stop-shop voor de uitzendmarkt, maar we streven er ook naar om deze markt te laten groeien. Zowel bedrijven als de mens. Wij zijn jouw partner op basis van kennis van de markt en organiseren voortdurend evenementen die je niet wilt missen.

AI-regeling

Zet gemakkelijk en snel personeel vanuit heel de EU in dankzij de ET-regeling van Margareth Lake Group. Met deze fiscale regeling zet je tijdelijke buitenlandse werknemers met belastingvoordeel aan het werk.

Unieke dienstverlening zzp’ers Ook bemiddelen in zzp’ers? Wij bieden wekelijkse betalingen en een eenvoudige manier van factuur- en urenverwerking voor jouw zzp’er: Reversed Billing.

1.69, de laagste all-in factor Als partner voor de toekomst zorgen we dat jij harder kunt groeien. En met onze scherpe prijs, ook nog eens sneller. Gegarandeerd de laagste all-in factor in de markt.

AI-regeling

Zet dankzij de ET-regeling gemakkelijk en snel personeel vanuit heel de EU in tegen een nog lagere kostprijs. Hoe jij profiteert van deze regeling?

Arbeidsmigranten hebben vaak te maken met extra lasten. Denk hierbij aan dubbele huisvesting, reiskosten en kosten voor levensonderhoud. Deze ‘kosten’ kunnen worden uitgeruild met nettoloon. Dit houdt concreet in dat het brutoloon lager wordt, de arbeidskracht minder belasting hoeft te betalen en wij minder werkgeverlasten hebben. Jij profiteert hier volgens van doordat de kostprijs