ONZE DENKWIJZE

Jij werkt, Wij werken, Iedereen werkt

Werken wanneer jij wilt, zoveel jij wilt. Werken naast je studie. Ervaring opdoen. Ontdekken waar je goed in bent. Wat je leuk vindt en wat niet. Bijverdienen in de vakantie. Leren in de praktijk. Je eerste ‘echte’ baan of juist de volgende stap je in carrière. Jouw pad naar succes. Wat je ook zoekt, wij hebben werk dat bij je past.
Margareth Lake. A lake full with potential

Margareth’s Academy

Jezelf continu blijven ontwikkelen is belangrijk. Daarom heeft Margareth Lake de Margareth’s Academy in het leven geroepen, dit is ons interne opleidingsinstituut. Geef jouw ontwikkeling een boost door trainingen vanuit onze Margareth’s Academy te volgen!

Sjansen met kansen

Bij ons lopen recruiter en redactiecoördinators van 21 jaar rond. En managers van 25. Ontwikkeling is voor ons niet leeftijdsgebonden. En het hoeft ook niet altijd dat stapje omhoog te zijn; opzij is ook veel te ontdekken. Kansen genoeg bij Margareth Lake. Een groot voordeel van een groeiend bedrijf, is dat er constant nieuwe functies bijkomen. Zo kreeg Stanley de kans om vanuit zijn stage bij ons te blijven en op het zelfde niveau te blijven verdienen. Het maakte voor hem geen verschil want hij verdiende als stagiair hetzelfde als iedereen 😉