Over ons

Margareth Lake

Margareth Lake is wereldwijd specialist op het gebied van werving en selectie.

”Ons verhaal begint in 1970 toen Margaret Lake haar eerste match maakte tussen een kok en een restaurant, sindsdien heeft Margareth Lake dit voor meerdere mensen en bedrijven gedaan met de loop der tijd ook in andere branches waar ze succesvoller in werd. Vanwege haar uitstekende boekhoudkennis en haar enorme cijferknobbel kon ze de link tussen financial en werkgever makkelijk maken. Ze begreep de taal van de financials en de behoefte van de werkgevers”

Bedrijven vertrouwen op ons als het gaat om het vinden van geschikte professionals voor de geschikte job. Werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe functie vertrouwt erop dat Margareth Lake de ideale baan voor hen kan vinden, of het nu om vast, tijdelijk of om een interim aanstelling gaat.

Rashid Bandaogo, CEO, Margareth Lake

Missie & Waarden

We willen internationaal de toonaangevende speler zijn op het gebied van gespecialiseerde werving en selectie, de eerste naam die bij bedrijven opkomt als ze de beste mensen willen inhuren. Kwaliteit staat bij ons boven kwaniteit en dat zal altijd zo blijven. Ons doel is ook om altijd de beste kandidaten aan onze opdrachtgevers te bieden en de beste opdrachtgevers aan onze kandidaten bieden. Hierin zijn we zeer selectief aangaande een samenwerking met een dergelijke partij of kandidaat-partner vanwege onze compliance en kwaliteit waarborging.

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit dat staat bij Margareth lake hoog in de vaandel.

Onze strategie

Onze groeistrategie is gericht op internationale uitbreiding en diversificatie in onze disciplines.

We zijn niet gegroeid door onze concurrenten op te slokken, maar simpelweg door onze beloften na te komen. Daardoor willen steeds meer bedrijven en professionals met ons samenwerken. Kwaliteit en integriteit staan bij Margareth Lake hoog in het vaandel.

Groeien door verder te specialiseren in onze bestaande wervingsdisciplines en het uitbouwen van nieuwe gespecialiseerde teams betekent dat we steeds meer werkzoekenden en bedrijven van dienst kunnen zijn.

Kerndisciplines

We werven professionals voor specialistische functies in vast dienstverband en op interimbasis. In Nederland doen we dit voor de disciplines finance, accounting & financial services, information technologie en human resources