CV Uploaden

Televisieformats & Onlineprogramma’s

 

Wij vertalen uw commerciële boodschap graag naar een televisie item. Margareth Lake produceert videocontent, onlineprogramma’s en biedt zendtijd voor verschillende programma’s zoals Greenproject op RTL 7 en Nederland Maakt Het op RTL Z

Voor online content maken wij een studioprogramma waarin u als klant deelneemt aan een  informeel maar zakelijk praatprogramma waarin zaken, gezelligheid en onderhoudende gesprekken centraal staan.

Hierbij ontvangt u ook hetzelfde item die u zou ontvangen mocht u voor televisie hebben gekozen met een onlinecampagne.

De vraag is: Hoe wilt u uw doelgroep benaderen? Via televisie of Social media?

Presentatrice Maureen du Toit bekend van Shownieuws en Hart van Nederland is o.a. de gespreksleider.

Personeelstekort is een belangrijk thema waar menig bedrijf mee te maken heeft en daarom moeten bedrijven samen met hun werving & selectie afdeling creatiever handelen en out of the box denken.

Het bedrijf zelf is een doorslaggevende factor voor een werkzoekende om daar aan de slag te gaan. Specialistische functies in verschillende branches zijn moeilijk in te vullen en behoeft meerdere kanalen voor invulling.

Door het belang van personeel zijn de succesverhalen van bedrijven onmisbaar voor het succesratio aangaande nieuw personeel. Werkzoekenden zijn kritischer in het kiezen van de geschikte werkgever en zijn mondiger dan voorheen.
Daarom is er nu het online programma Het Werfloket. Een programma over bedrijven in Nederland, waarin we hun corebusiness, vacatures kunnen belichten en kunnen aantonen waarom het bedrijf de ideale werkgever is.

De hoofdpersonen in het programma zijn bezig met de werving & selectie en hun corebusiness. Vaak zijn ze een belangrijke spil in de kwaliteit van het personeel binnen het bedrijf Iedere uitzending zien we wat voor uitdagingen er op het pad van ondernemers, hr manager, recruiters en kandidaten, en krijgen we een update van wat er gebeurt in de groeiende recruitment sector.

Ons Voorstel

Laat uw bedrijf aan Nederland zien in het online programma ”Het Werfloket” en laat ondernemend Nederland, werkzoekend Nederland en werkend Nederland waarnemen wat uw succesverhaal is, wat uw bedrijf doet en waarom u de ideale werkgever bent.

Uw verhaal word in samenspraak met de redactie tot een plausibel verhaal vervaardigd. De lengte van uw reportage zal met u in overleg geconstrueerd worden voor een optimale prestatie. Naast een eenmalige blootstelling kan een herhaaldelijke samenwerking meerdere voordelen bieden. Ons productiehuis levert een product welk geschikt is voor televisie en uw eigen marketingdoeleinden.

De meeste bedrijven hebben vacatures openstaan en werving & selectie is niet de makkelijkste afdeling binnen het bedrijf. Veel bedrijven hebben moeite met het vinden van geschikt personeel en krijgen de vacature moeilijk ingevuld. Als wij ons verplaatsen in de mogelijke kandidaat valt ons op dat bedrijven meer kunnen doen om hun bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen.

Op basis van concrete cijfers kunnen we constateren dat er in verschillende sectoren men moeite heeft om nieuwe werknemers te vinden. ”Het Werfloket” is mede hierdoor ontstaan en zet het bedrijf in de schijnwerpers en presenteert u als de ideale werkgever. Ons werving & selectie bureau biedt u 30 dagen kosteloos recruitment aan en werft potentiële kandidaten voor u.

Kortom: Uw verhaal word in samenspraak met de redactie tot een plausibel verhaal vervaardigd. In uw item komt uw logo in beeld voor de ”brand” herkenning. De voice over vermeld dat het programma mede mogelijk word gemaakt door uw bedrijf en ons werving & selectiebureau doet 30 dagen kosteloos de werving & selectie voor uw bedrijf.

www.hetwerfloket.tv