Vacatures.

Vacature Alert instellen

Home » Vacatures » Manager Business Control (Amsterdam)

Functie beschrijving

Wij zijn op zoek naar een kritische business partner voor de districtsmanager met een ondernemende instelling en positieve attitude die in staat is medewerkers te motiveren, coachen en te begeleiden. Een partner die in staat om op een effectieve en efficiënte wijze control- en kwaliteitsinstrumenten aan te reiken en deze in te bedden in de reguliere bedrijfsvoering van het district waarbij tenminste 5 jaar leidinggevende ervaring een vereiste is.

De manager BC&K valt hiërarchisch onder de districtsmanager SMZ. Als manager BC&K opereer je binnen het district als volwaardige gesprekspartner voor het districtsmanagement. Daarnaast ben je als manager het aanspreekpunt binnen de divisie voor de divisie brede Planning, Control en Kwaliteit-cyclus en voor de toepassing van UWV-brede control-en kwaliteitsinstrumenten, zoals cost-accounting, managementcontracten, maandrapportages en kennisdeling.

Functie eisen

  • Je beschikt over een aantoonbaar HBO-diploma, bedrijfskunde en/of bedrijfseconomie;
  • Je beschikt over gerichte vakopleidingen op het gebied van control;
  • Je beschikt over adviesvaardigheden, die nodig zijn voor het uitbrengen van adviezen aan opdrachtgevers en management;
  • Je beschikt over bedrijfskundig inzicht en inzicht in de kwaliteit van de bedrijfsvoering, en op het gebied van Financiën;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare managementervaring;
  • Je hebt globale kennis van de wetgeving en organisatie van de Sociale Zekerheid;
  • Je bent een kritische business partner met een ondernemende instelling en positieve attitude die in staat is medewerkers te motiveren, coachen en te begeleiden.

Bedrijfsprofiel

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf. Zinvol werk plús inhoudelijke uitdaging. Die twee bij elkaar opgeteld noemen we werk met zinhoud. Dat is precies wat wij je te bieden hebben.

Arbeidsvoorwaarden

Dit bedrijf biedt je de mogelijkheid tot een vast dienstverband in een gezonde en groeiende organisatie. De organisatie heeft een prettige, collegiale werkomgeving daarnaast bieden zij een goed en marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse, of heb je gewoon een vraag? Neem dan direct contact met mij op!

Rashid Bandaogo 
+31(0)10-3070640 / +31(0)629332811
rashid.bandaogo@margarethlake.nl

Direct solliciteren