WERKGEVERS.

Medewerkers op afstand of ter plaatse, altijd paraat

Onmiddellijk beschikbaar deskundig personeel en de juiste setup zodat ze op afstand kunnen werken.

  • Onze toegewijde service zorgt ervoor dat u over de ondersteuning en de apparatuur beschikt om werken op afstand mogelijk te maken waaronder laptops en een virtuele werkomgeving voor uw medewerkers. We zorgen voor een snelle en stressvrije installatie.
  • Toegang tot een nog uitgebreidere talent pool, ongehinderd door geografische ligging. Wij hebben de juiste match, of die persoon nu verderop in de straat of aan de andere kant van Nederland of de wereld woont.
photo of led signage on the wall

Persoonlijke service

Bij Margareth Lake denken we met je mee. Over het talent dat jouw bedrijf nodig heeft, maar ook over de juiste balans tussen tijdelijke en vaste medewerkers. Onze experts zijn er om voor jou een recruitmentoplossing op maat te maken: passend bij je strategie én eerlijk geprijsd.

man woman office sitting

Uitgebreide kennis van de sector

Onze recruiters kennen de sector waarin je werkt als geen ander en begrijpen wat hem zo uniek maakt. Hierdoor weten we zeker dat onze kandidaten de ervaring en capaciteiten hebben die aansluiten bij je vacature.

black woman working with documents in office

Snel en eenvoudig werven

Om gewild talent te werven, is snelheid cruciaal. Wij hebben de kennis en ervaring om een tandje bij te zetten. Bovendien komt bij het hele wervingsproces veel administratie kijken. En dat nemen we je graag uit handen.